A Sharp bemutatja a piac legkisebb A3-as színes MFP-jét

2019.10.08.

A Sharp egy kompakt színes multifunkciós nyomtató új sorozatát (BP10C20, BP20C20, BP20C25, BP30C25) jelentette be, olyan készülékeket, melyek az A3-as színes lézernyomtató kategóriában a lehető legkisebb helyet igénylik. Az új belépő szintű BP sorozatú készülékek stílusos, szögletes dizájnnal rendelkeznek,a minőségi színes nyomtatást, szkennelést és másolást szervezetek széles köre számára teszik elérhetővé.

A Sharp bemutatja a piac legkisebb A3-as színes MFP-jét

Budapest, 02.07.2019

A BP10C20 / BP20C20 / BP20C25 készülékek jól elférnek minden irodatérben, és még arra is alkalmasak, hogy akár egy asztalon helyezzék el őket, mivel kategóriájukban a legjobb alapterülettel (560 mm x 560 mm) rendelkeznek, gyakorlatilag már olyan kicsik, mint néhány A4-es készülék. A kompakt kialakítás és igény szerint további papírtálcák hozzáadása révén biztosított rugalmasság gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé akár padlóra állított, akár asztalon használt eszközként.

A készülékek 25 oldal/perc sebességgel képesek nyomtatni és szkenneléskor 37 eredeti/perc sebességet kínálnak. A nyomtatók maximális papírkapacitása 1850 lap, ami az MFP különböző tálcáiból adagolható, lehetővé téve így a felhasználók számára, hogy különböző papírtípusok közül válasszanak a szükséges nyomtatás típusától függően, legyen szó címkékről, borítékokról, A6-os méretről, fényes vagy nehéz papírról.

Az egyszerű és intuitív funkciók révén a BP sorozat készülékei könnyen hozzáadhatók bármely munkahelyhez. A 4” méretű kezelőpanel öt sornyi tartalmat képes megjeleníteni,  egyszerű kezelést biztosít és az egyéni igényekhez igazítható. A BP20C20 és a BP20C25 opcionális funkciói között megtalálható a vezeték nélküli kapcsolódás, amely lehetővé teszi a mindennapi irodai nyomtatási feladatok mobileszközökről, táblagépekről és laptopokról történő végrehajtását.

A rugalmas munkavégzést és a hatékonyság növelését támogató extra funkciók között megtalálható az USB-ről való közvetlen nyomtatás és a több célhelyre történő szkennelés is. Az igazolvány másolás funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kártya formátumú igazolványok elülső és hátsó oldalát egyetlen gombnyomással másolják le, ami ideális az ügyfélszolgálati idők javítására a szállodai recepciókon, bankokban és más ügyfélközpontú szolgáltatási ágazatokban.

Starostiák József, a Sharp Document Solutions Product  Manager-e elmondta: „A nyomtatás még mindig jelentős részét teszi ki a vállalkozások napi működésének. Az új sorozat bevezetésével a korlátozottabb térrel és költségvetéssel rendelkező szervezetek igényeit is ki tudjuk elégíteni, miközben a Sharp védjegyévé vált, irodai termelékenységet növelő funkciókat is biztosítjuk.”

A BP10C20 / BP 20C20 / BP 20C25 modellek megvásárolhatók közvetlenül a Sharp-tól és partnereitől. (Sunpix Kft. +36307375636)

vissza