Bérleti megoldások

NE VEGYE MEG! BÉRELHETI IS!

A kínálatunkban megtalálható bérleti konstrukciók segítségével beruházás nélkül juthat hozzá a legmodernebb irodai készülékekhez.


Bérlet felújított készülékekre

Már FF 2,90 Ft+áfa/SZ 18,00 Ft+áfa nyomat díjért bérelheti a kínálatunkban megtalálható minőségi, szervíz által átvizsgált, alacsony másolatszámmal rendelkező készülékeinket, határozott (1-36 hó) futamidővel, az igényeinek megfelelő kiépítésben és kategóriában.

A bérleti díjat és a nyomat díjat havonta utólag számlázzuk az aktuális számlálóállás alapján. Ez a díj tartalmazza a másológép minden üzemelési költségét (karbantartás, javítás, cserélendő alkatrészek és kellékanyagok ára, kiszállás Miskolc közigazgatási határán belül), kivéve a másolópapírt.

Tartós bérlet új készülékekre

Cégünk a GRENKELEASING Magyarország Kft. tartós bérleti ajánlatát kínálja.

A bérlet Forint vagy Euro alapon, 24-60 hónap futamidővel választható. A futamidő végén, amennyiben Bérlő igényt tart rá, a SUNPIX Kft. elővásárlási jogot biztosít számára a bérelt eszköz maradvány értéken történő megvásárlására, vagy egy új készülékkel tovább folytathatja a bérletet.

A bérlés feltétele: a finanszírozó gyorsított bevizsgálásának pozitív eredménye.

A bérleti díjak üzemeltetési költségeket nem tartalmaznak. Ennek fedezésére ajánljuk figyelmébe üzemeltetési szerződésünket, amely teljeskörű szervíz és kellék ellátást biztosít készüléke számára.

Részletes információkért hívja a 30/7375-636-os telefonszámot, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken!